tirsdag den 13. august 2013

DIY | Solnedgang over savannen

Hejsa bloggen!

Jeg har haft et indlæg i hovedet i noget tid, og bare ikke fået det lagt ind. Og egentligt kommer det heller ikke ind. I får en lille nem DIY istedet :)


Du skal bruge: Farveblyanter - Blyantsspidser - Papir - Gennemsigtigt cover - Saks - Noget at spidse i - Evt. Viskelæder og skabelon
 Jeg har valgt en hudfarve, gul, orange, lyserød, rød og lilla (Ja, den der ser sort ud er rent faktisk lilla). Dem har jeg valgt fordi jeg synes det er de mest "solnedgangs-agtige" farver.
 Faktisk skal du bare spidse dine farver, og pille træsmulderet fra.

 Jeg synes at det var nemmest at spidse alle farverne inden jeg gik igang. Dem har jeg lagt på noget plastik et af mine covers var i.

 Du tager noget af farvesmulderet og kommer over på papiret. Det skal bare gnides ud i et areal der er lidt størrere end dit cover. Jeg startede med den lyserøde
 Når du har fået lagt den første farve ud over et passende areal tager du bare en ny indtil du synes det er nok. Og sådan fortsætter du til du har brugt alle farverne, eller det har den rigtige farve. Læg gerne de andre farver på i noget der minder om vandrette striber.


 Jeg synes at mit var nok da det så sådan her ud.
Læg din skabelon på og tegn efter den. Hvis du ikke har sådan en, så brug din telefon og tegn rundt langs kanten så du har den rigtige størrelse. Klip det ud og tjek om det sidder ordentligt i dit cover. Hvis ikke skal du selvfølgelig tage det ud og klippe det til lidt af gangen.

 
Læg papiret i coveret, og hold det op mod lyset. Sørg for at papiret vender som det skal når det er færdig. Tag nu en blyant og tegn langs kanten af kamera hullet så du ved hvor du skal klippe. Tag papiret ud og klip forsigtigt kamera hullet til. Prøv at ligge din telefon i så du ved om du mangler et sted.
 Nu skal papiret endnu engang pilles ud, og du skal til at tegne. Tag din sorte farveblyant og tegn med lette strøg op, hvordan jorden og dit træ skal formes. Bagefter trykker du til mens du farvelægger så farven bliver jævn og fin. Til trækronen kan du køre farven rundt i små kruseduller så den ikke er helt tæt og lige.


  Og så er det sådan set færdigt :)


 Inspirationen er fra en flot top jeg havde købt, som desværre ikke sidder så kønt...

Rigtigt er jeg højrehåndet, men det kunne jeg ikke vise på mine billeder, da jeg ikke kan finde ud af at tage billeder med venstre hånd...
Jeg håber at denne DIY var noget i kunne bruge til noget, og hvis i ønsker flere DIYs herfra så smid meget gerne en kommentar, samt hvis der er noget jeg bør gøre bedre

Knus!
// Fie


4 kommentarer:

 1. Ser super fint ud, godt lavet!
  Wawales.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ej, sikke en genial ide! Jeg er konstant på udkig efter nye outfits til min mobil, men det kunne da være vildt fedt og ikke mindst billig, hvis man bare kunne lave sit eget på den måde.
  Er nok bare ikke ligeså kreativ som du ser ud til at være ;) ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er nu ikke så svært :)
   Hvis man ikke føler for at tegne kan man jo printe billeder ud og eller bruge mønstret papir.
   Det er helt sikkert nemt og smart hvis man ikke gider at bruge en hel masse penge på forskellige covers :)
   Og så beklager jeg det sene svar, jeg blogger fra en anden email end den jeg bruger privat så der kan godt gå tid før jeg opdager en kommentar desværre..

   Slet