søndag den 6. april 2014

Fie anbefaler - hårprodukter under 100 kr.

 Hej bloggen!
Jeg er ved at have idéer til nogle indlæg der ikke er happy monday, hvilket jeg tænker vil være rart!

Så idag skal det handle om 3 hår produkter jeg bruger :)

Head & Shoulders - classic clean

Så altså, ligesom mange andre har jeg tendens til fedtet hår hvilket er MEGA træls.. Head & Shoulders er indtil videre hvad jeg har haft mest succes med. Classic clean er - så vidt jeg har forstået - både til mænd og kvinder. Den dufter super godt og jeg har faktisk fået en del komplimenter på duften af mit hår. De har også en med citrus som er specielt mod fedtet hår, og den synes jeg også holder rigtig godt.
Da jeg ikke har voldsomt meget tid om morgenen går jeg i bad om aftenen lige inden jeg går i seng. bagefter samler jeg mit hår i en høj knold, for så er det stadig fugtigt om morgenen og altså ikke noget at blive fedtet. Og et ekstra plus er at det er nemmere at rede ud!


 STUHR - Balsam spray

Min mor har altid gået meget op i at bruge produkter uden parfume og parabener. Og mit hår har altid været tykt og træls at børste igennem. Og denne balsam spray er redningen! Den lugter ikke at noget, tynger ikke håret og så er den nem at bruge selvom du står med det ene ben ude af døren. Jeg plejer at spraye den i om aftenen efter bad og ansigtsrens, og så er håret bare super blødt og fint om morgenen.


Pantene - Instant Nourishing Spray

Jeg er typen der ikke kan lide olie.. Jeg synes det er så træls og det fedter og render og føles klamt osv. og derfor har jeg også svært ved at forestille mig selv bruge morrocan oil selvom alle snakker om at det er åh så fantastisk. Den her spray fik jeg faktisk i vinters fordi mit hår altid blev så pokkers elektrisk. Den indeholder ikke olie, men den fugter og samler håret rigtig godt, og så kan man slet ikke mærkenat man har den i. Og jeg har altid det blødeste hår når jeg vågner hvis jeg har brugt den. Den indeholder caramel (?) og skulle beskytte mod styling skader (fra glattejern og lign.) dens duft er lidt speciel men jeg kan egentlig godt lide den.


Alle disse produkter koster faktisk under 100kr. og kan købes i en pæn række danske supermarkeder.
Jeg håber i kunne bruge dette indlæg til noget, og er dder noget der ikke er uddybet nok så spørger i bare og så skal jeg gøre mit bedste for at svare! Husk også at hvis i ønsker nogle bestemte indlæg, så er i meget velkomne til at skrive det i kommentaren og så vil jeg hellere end gerne prøve at efterleve det.

//Fie

Hvad er jeres bedste hårtips elelr produkter?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar