lørdag den 8. marts 2014

Instagram | Who to follow? | insipration

Goddag goddag bloggen! 
Idag vil jeg fortælle lidt om nogle af de mennesker jeg følger på instagram så hvis du mangler lidt inspiration, så kig med herunder

Skønne zoella! Den engelske youtuber der har følgere fra MANGE lande. Hun har self. også en instagram! Den hedder @zozeebo og her poster hun billeder af hende selv og viser små glimt af hendes hverdag.
Hende skal du følge hvis: du er fan af hendes videoer og skøre personlighed. Har lyst til at se sjove og skøre selfies.


@copenhagenmakeup. To skønne piger der på ganske kort tid fik en hel masse danske følgere. De anmelder forkellige skønheds produkter som cremer, olier og makeup. De poster ret tit og du er altid velkommen til at smide om kommentar om et produkt du ønsker anmeldt og så gør de deres bedste for at det kommer til at ske.
Dem skal du følge hvis: du ønsker at høre andres meninger om et produkt inden du selv køber. Ikke føler for en masse engelsk og snik snak.


@madamluck er en amerikansk neglelak blogger via instagram. Her viser hun swatches af skønne indielakker og så er hun mega vild til frihånd!
Hende skal du følge vis: du gerne vil have inspiration til andre lakker end de klassiske og kendte mærker fra matas eller magasin. Elsker neglelak. Gerne vil imponeres over hendes detaljerede frihånds nailart!


@inspirationisme. en dansk instagrammer med danske såvel som internationale følgere. Tager hyggelige billeder og tager sig tid til at svare på en masse kommentarer.
Hende skal du følge hvis: du er til mainstream filter billeder. En dejlig stemning og knap så mange selfies.


@emmahesselo. en virkelig sød dansk pige. Hun er ikke super slim som  de andre men bestemt heller ikke tyk! Hun er med på moden og elsker fashion og lækre sunde retter.
Hende skal du følge hvis: du godt kan lide at se hvad andre køber. Godt kan lide mærkevarer og gerne vil følge med i en moderigtig teenagers liv.


@truth_jokes er der ikke så meget at sige om. En masse korte tekster man kan reletere sig til. Flotte smykker og girly covers.
Du skal følge hvis: du har lyst til noget der bryder din startside.Du gerne vil se små tekster du kan relatere til eller undre dig over. Eller er mega girly når det kommer til smykker, covers og kjoler.


@carolinesejersen, endnu en smuk dansk pige. Hun ar helt sin egen stil og den er cool og helt nede på jorden. Citater og inspirerende billeder er lige hende!
Hende skal du følge hvis: du er til citater og motivation og sjove billeder. Du gerne vil følge en pige der er helt sin egen på den gode måde!


@stinestregen. Den skønne blogger hvor alt består af tegninger, som hun faktisk er mega god til at lave! På hendes instagram kan du følge med i hendes hverdag med sjove billeder og detaljer.
Hende skal du følge hvis: du trænger til lidt sjove billeder og kommentarer på din newsfeed. Du ønsker glimt af en hverdag der virker super dejlig og skør!

Og så er der self. min egen instagram, den kan du finde ved at klikke på fanen øverst på min side.
Jeg synes du skulle tage et kig forbi dem allesammen og self. følge hvis det lyster!

Alle instagram profiler vist her er nogle af dem jeg følger og teksterne under er min egne meninger og holdninger og altså ikke noget jeg er betalt for at skrive.

tak fordi i læste med!
//Fie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar